Munzur İlkokulu
MUNZUR MAHALLESİ 300.SOKAK TOKİ OKUL SİTESİ 24 DERSLİKLİ İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO 89 MERKEZ/ERZİNCAN

VİZYON

Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu, bilgi çağında ve geleceğin Türkiye´sinde etkin rol alan, sürekli değişen ve gelişen, yenilikçi, demokratik, öncü ve örnek bir kurum olmaktı

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli kültür ve değerlerimize sahip çıkan, gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, özgüvenli, girişimci, etik değerleri, saygıyı ve sevgiyi özümsemiş, çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmayı ilke edinmiş, Cumhuriyetimizin temel değerlerine inanmış, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.

Pansiyon Bilgisi

3km